Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Aydoğdu Mahallesi'nde devam eden üstyapı çalışmaları ve Perşembe Pazarının da kurulduğu Ruşen Güneş Sokak'taki yol, tretuvar ve kanal çalışmalarını yerinde inceledi.
İlk olarak Ruşen Güneş Sokakta incelemelerde bulunan Başkan Kadir Albayrak, burada devam eden yol, tretuvar ve kanal çalışmalarının sorunsuz bir şekilde ilerlediğini ve kısa süre içerisinde tamamlanacağını belirtti. Daha sonra Aydoğdu Mahallesi'nde Mithat Paşa Sokak'ta sürdürülen üstyapı çalışmalarını inceleyen Başkan Kadir Albayrak, çalışmalarda görevli personelden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.
İncelemeler esnasında Başkan Kadir Albayrak'a Başkan Danışmanları Şeref Çetin ve Neşat Erdoğan ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz da eşlik etti.
Haber Eklenme Tarihi : 03/04/2018 11:26:15