Organize Sanayi Bölgesi Temsilcilerini Kabul Eden Başkan Albayrak "Büyükşehir Büyüklüğünü Hissettirmeye Başladı"
Tekirdağ'da bulunan Organize Sanayi Bölgelerinin temsilcileri Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı ziyaret ettiler.
Vali Yardımcıları Mahmut Yıldırım ve Tayyar Şaşmaz ile Genel Sekreter Oral Karakaya'nın da eşlik ettiği ziyarette Başkan Albayrak ile görüşen temsilciler Organize Sanayi Bölgelerinin çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdiler.
Büyükşehir'in kuruluşundan bugüne kadar gelinen çalışmaları yaşadığı anekdotlarla anlatan Başkan Albayrak Büyükşehir'in büyüklüğünü hissettirmeye başladığını eski zor günlerin geride kaldığını söyledi.
Ziyaretten memnunluk duyduğunu belirten Başkan Albayrak temsilcilerin sorunlarını ve isteklerini dinledi sanayicilere her türlü desteği vereceklerini belirtti.
Haber Eklenme Tarihi : 13/10/2016 13:58:18